Latex spuiten

Het spuiten van verf op wanden en plafonds geeft een egaler en gladder resultaat dan wanneer het met een verfroller wordt aangebracht. Spuiten laat geen ongewenste structuren achter waardoor met name glad gestucte wanden en plafonds er veel strakker en egaler zullen uitzien.

Voor al onze toepassingen hebben wij uitvoerig verschillende soorten verf getest. Zodoende gebruiken wij niet 1 merk maar verschillende.Prijstechnisch is één enkele tint het voordeligst en het snelst klaar en wordt daarom door ons het meest toegepast. Voor wanden + plafonds geeft dat een zeer ruimtelijk effect. Met meerdere tinten ontstaan strakke lijnen tussen plafond en wanden hetgeen er erg fraai uitziet. Dit neemt wat meer tijd in beslag vanwege droogtijd van de verf. Daarnaast kunnen wanden in een glanzende of matte krasvaste coating gespoten worden. Ideaal voor een keukenwand of gewoon als decoratie.

Glad stucwerk ideaal om te spuiten. Maar ook de meeste andere ondergronden zijn prima spuiten. Neem hiervoor kontakt met ons op.